Pe măsură ce sistemul de sănătate a evoluat, pacienţii si familiile acestora au trebuit să-şi asume un rol din ce în ce mai activ în serviciile de sănătate oferite lor şi familiilor lor. Astăzi este mai important decât oricând să ne responsabilizăm ca pacienţi, pentru o mai bună înţelegere a serviciilor oferite şi o mai bună comunicare cu medicul curant.
Medicina preventivă este o ramură a medicinei în care toţi consumatorii îşi pot exercita responsabilitatea şi pot avea controlul. Procedând astfel există o bună probabilitate şi speranţă de a trăi o viaţă lungă şi sănătoasă. Un prim pas, simplu şi foarte eficient în acest sens este controlul medical periodic asupra stării de sănătate. 

mai departe
Last modify:  11.03.2010

This website is certified by Health On the Net Foundation. Click to verify. Acest site va fi evaluat, în perioada imediat următoare lansării sale, de către organizaţia neguvernamentală Health On The Net, pentru a verifica respectarea principiilor ce garantează calitatea şi exactitatea informaţiilor medicale publicate aici, şi pentru certificarea sa. Detalii puteţi afla accesând   HONcode standard for trustworthy health verificaţi aici