Parvovirus B19

Cunoscut si ca: Parvovirus; Testul pentru a cincea boală eruptivă; Parvo B19
Denumire oficială: Parvovirus B19
Teste Înrudite:

De ce este necesar acest test?

Pentru a stabili dacă aveţi, sau aţi avut recent, o infecţie cu Parvovirus 19, sau dacă sunteţi la risc crescut de a face complicaţii datorită acestei infecţii virale.

Când este necesar?

Atunci când o femeie însărcinată este expusă la contactul cu o persoană care are Parvovirus 19; atunci când o persoană, în special una cu sistem imunitar compromis, are anemie persistentă sau severă.

Ce probă se folosesc pentru testare?

O probă de sânge venos, recoltată dintr-o venă a braţului, pentru identificarea anticorpilor anti -Parvovirus 19; pentru identificarea virusului în sine, se pot recolta atât probe de sânge, cât şi de măduvă osoasă (în cazuri mai rare)

Este necesară o anumită pregătire pentru test?

Nu.


Last modify: 22.04.2014

This website is certified by Health On the Net Foundation. Click to verify. Acest site va fi evaluat, în perioada imediat următoare lansării sale, de către organizaţia neguvernamentală Health On The Net, pentru a verifica respectarea principiilor ce garantează calitatea şi exactitatea informaţiilor medicale publicate aici, şi pentru certificarea sa. Detalii puteţi afla accesând   HONcode standard for trustworthy health verificaţi aici