CONGRESUL SRML 2013


AL 20-lea CONGRES NAŢIONAL DE MEDICINĂ DE LABORATOR, 2013

În numele Societăţii Române de Medicină de Laborator, Conf. Univ. Dr. Manole Cojocaru vă invită să fiţi prezenţi la evenimentul-emblemă, devenit o tradiţie pentru lumea medicală românească, Congresul Naţional de Medicină de Laborator, care a păşit, iată, într-un an jubiliar - 20 de ani de existenţă, timp în care a adăugat noi valenţe domeniului şi care a dat un nou sens eforturilor noastre cotidiene.

Organizat în perioada 10 - 12 octombrie 2013, la Bucureşti, sub înaltul patronaj al Universităţii „Titu Maiorescu”, cea mai prestigioasă manifestare științifică din cadrul comunității de medicină de laborator din România, reprezintă un factor de coeziune al specialiştilor din ţară şi străinătate, al cărui obiectiv declarat îl constituie promovarea excelenţei profesionale şi ştiinţifice în rândul personalului din laboratoarele medicale. Lucrările Congresului vor fi publicate în CD-ul Congresului cu ISSN în conformitate cu uzanţele internaţionale în vigoare şi vor fi indexate în Baze de Date Internaţionale.

CONGRES SRML
 
VA ASTEPTAM LA CONGRESUL SOCIETATII ROMÂNE DE LABORATOR, 2013

Last modify:  10.10.2013

This website is certified by Health On the Net Foundation. Click to verify. Acest site va fi evaluat, în perioada imediat următoare lansării sale, de către organizaţia neguvernamentală Health On The Net, pentru a verifica respectarea principiilor ce garantează calitatea şi exactitatea informaţiilor medicale publicate aici, şi pentru certificarea sa. Detalii puteţi afla accesând   HONcode standard for trustworthy health verificaţi aici