Informaţiile privind testele de laborator nu sunt întotdeauna disponibile şi nu pot fi găsite cu uşurinţă, iar uneori, atunci când acesta pot fi găsite, sunt inadecvate în abordarea nevoilor pacienţilor şi ale familiilor lor. Site-ul labtestsonline aduce o mare schimbare în acest domeniu.

www.labtestsonline.ro a fost conceput ca o resursă unică, unde oamenii pot găsi informaţii de ultima oră despre testele de laborator, informaţii esenţiale pentru înţelegerea şi gestionarea propriei lor sănătăţi şi a persoanelor apropiate. Acest site se concentrează în mod special pe testele clinice de laborator şi pe informaţiile asociate acestora. Pe acest site, veţi găsi următoarele:

Descrierea testelor - Elementul de temelie al acestui site este o bibliotecă de teste (analiţi) care vă ajută să înţelegeţi de ce este comandat un anumit test, şi cum să interpretaţi rezultatele respectivului test. Explicăm, de asemenea, ce fel de probă, sau specimen, este necesară pentru a efectua testul, şi oferim răspunsuri la câteva dintre cele mai frecvente întrebări legate de acel test.

Boli/Afecţiuni - Site-ul include o bibliotecă ce conţine articole despre afecţiuni şi boli, care sunt descrise pe scurt, şi sunt asociate cu testele care utilizate, de obicei utilizate pentru a detecta, diagnostica şi monitoriza acele boli.

Articole aprofundate - Ce este un domeniu de referinţă şi cum te afectează? Cum te descurci cu anxietatea atunci când trebuie să ţi se recolteze probele pentru testare? Câtă încredere poţi avea în testele rapide pe care le foloseşti acasă? Acestea şi alte întrebări importante îşi au răspunsul într-o serie de articole realizate exclusiv pentru Lab Tests Online. Acestea vă oferă o perspectivă mai largă, care vă pot ajuta să înţelegeţi mai bine testele.

În laborator - Această parte a infrastructurii de îngrijire a sănătăţii este un mister pentru consumatorii de servicii medicale. Vom încerca să dăm puţin la o parte "cortina" pentru a vă arăta realităţile lumii aproape magice din interiorul laboratorului medical, fără de care depistarea precoce şi prevenirea numeroaselor boli şi afecţiuni nu ar putea avea loc, iar diagnosticarea afecţiunilor şi bolilor ar fi redusă mai mult la presupuneri. Sperăm că aceste pagini vă vor ajuta să fiţi mai relaxat atunci când va fi nevoie să vi se facă teste de laborator, şi vă vor determina să apreciaţi mai mult munca de calitate a specialiştilor din laborator.


Last modify:  17.10.2012

This website is certified by Health On the Net Foundation. Click to verify. Acest site va fi evaluat, în perioada imediat următoare lansării sale, de către organizaţia neguvernamentală Health On The Net, pentru a verifica respectarea principiilor ce garantează calitatea şi exactitatea informaţiilor medicale publicate aici, şi pentru certificarea sa. Detalii puteţi afla accesând   HONcode standard for trustworthy health verificaţi aici