Noutăţi de la Bucureşti


ÎMPREUNĂ, PENTRU CALITATE ŞI EFICIENŢĂ!

A.F.P.M împreună cu S.R.M.L, în cadrul celui de-al 19-lea Congres al Societăţii Române de Medicină de Laborator, lansează pe data de 1 Noiembrie 2012 versiunea in limba română a site-ului LABTESTSONLINE.

Site-ul nu ar fi apărut fără mii de ore de muncă depuse de specialiști, fără contribuția celor care au scris, au tradus, au editat sau revizuit și aprobat materialele înainte de a fi publicate.

LABTESTSONLINEeste o sursă online de informare, concepută cu scop informativ şi educativ, pentru populaţie, pacienţi şi pentru specialiştii din domeniul medical. Site-ul promovează o abordare transparentă şi o mai bună înţelegere a testelor de laborator utilizate în diagnosticarea şi tratarea bolilor.

 

Ramona ŞTEFAN

Preşedinte A.F.P.M


Last modify:  15.10.2012

This website is certified by Health On the Net Foundation. Click to verify. Acest site va fi evaluat, în perioada imediat următoare lansării sale, de către organizaţia neguvernamentală Health On The Net, pentru a verifica respectarea principiilor ce garantează calitatea şi exactitatea informaţiilor medicale publicate aici, şi pentru certificarea sa. Detalii puteţi afla accesând   HONcode standard for trustworthy health verificaţi aici